Strandbua er ca. 60 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Stuen har tømmervegger og original-tak som gir en hyggelig atmosfære. Bua ligger ytterst i anlegget, direkte mot sjøsiden med panorama havutsikt. Her kan man fiske fra terrassen.

Les mer: Strandbua

Lauritz Nilsa-Bua er ca. 50 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua ligger i Å, direkte i sjøkanten og har en flott beliggenhet.

Les mer: Lauritz Nilsabua

Oddenbua er den eldeste rorbua fra 1850-årene og ligger på Sørvågen ved havnet. Stuen har tømmervegger som gir en hyggelig atmosfære. Rorbu ligger 10 m fra flytebrygge.

Les mer: Oddenbua

Peder Lie-Bua er ca. 60 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua ligger i Å og har panorama havutsikt. Stuen har tømmervegger som gir en hyggelig atmosfære. Beliggende direkte i sjøsiden.

Les mer: Peder Li Bua

Sanderbua er ca. 50 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua ligger i Å, direkte i sjøkanten og har en fin beliggenhet.

Les mer: Sanderbua

Øyvindbua er den høyre delen av Langbua som ligger i Sørvågen. Langbua er beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua har delvis utsikt mot havet, og ligger i en typisk fiskeriområde. I fiskerisesongen ser man aktivitetene på nært hold.

Les mer: Øyvindbua

Thuvbua er ca. 60 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua ligger i Å og har panorama havutsikt. Stuen har tømmervegger som gir en hyggelig atmosfære.

Les mer: Thuvbua
Kasperbua

Kasperbua ist 2013 vollständig neu renoviert worden. Die Rorbu ist ca. 40 m² groß und steht auf Holzpfählen im Hafen von Å. Von der Stube und von dem schönen großen Aussenplatz aus haben Sie eine top Aussicht gegen Osten und Süden auf den Hafen und das Tørrfiskmuseum.

Les mer: Kasperbua

Andersbua er den i midten av Langbua som ligger i Sørvågen. Langbua er beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua har delvis utsikt mot havet, og ligger i en typisk fiskeriområde. I fiskerisesongen ser man aktivitetene på nært hold.

Les mer: Andersbua

Toklebua er ca. 50 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua ligger i Å og har panorama havutsikt. Stuen har tømmervegger som gir en hyggelig atmosfære.

Les mer: Toklebua

Bendiksabua er ca. 60 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua ligger i museumsområdet i sentrum av Å. Stuen har tømmervegger som gir en hyggelig atmosfære. 

Les mer: Bendiksabua

Gunnarbua er den venstre delen av Langbua som ligger i Sørvågen. Langbua er beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua har delvis utsikt mot havet, og ligger i en typisk fiskeriområde. I fiskerisesongen ser man aktivitetene på nært hold.

Les mer: Gunnarbua

Mathiasbua er 25 m², bua har en flott beliggenhet mot havet. Fra stua og terrassen har man panorama havutsikt. De gamle tømmerveggene gir en hyggelig atmosfære.

Les mer: Mathiasbua

Nikolai Eilertsabua er ca. 60 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua ligger i museumsområdet i sentrum av Å. Stuen har tømmervegger som gir en hyggelig atmosfære.

 

Les mer: Nikolai Eilertsabua

I gamle dager var det oppsynsstasjon for lofotfisket i dette huset, derav navnet "Stasjonen". Fra huset ser man Sørvågen havn, og har også flott utsikt mot havet og Lofotveggen, (fjellrekka i Lofoten).

Les mer: Stasjonen

Perbua er 25 m², bua har en flott beliggenhet mot havet. Fra stua og terrassen har man panorama havutsikt. De gamle tømmerveggene gir en hyggelig atmosfære.

Les mer: Perbua

Hennumgården er et independent hostel, og er det billigste overnattingstilbudet på Å. Rommene har 2-4 sengeplasser, og har vask med varm/kaldt vann.

Les mer: Hennumgården

Tonehuset ligger i Sørvågen, mellom Moskenes og Å. Huset har en flott beliggenhet, med utsikt mot havnen, fjellene og Lofotveggen. Sørvågen har det beste turterrenget i kommunen.

Les mer: Tonehuset

Tverrvikbua er ca. 60 m², beholdt i en opprinnelig stil, men renovert med moderne bad, og kjøkkenutstyr. Bua ligger i Å og har panorama havutsikt.
Stuen har tømmervegger som gir en hyggelig atmosfære.

Les mer: Tverrvikbua

Hvis du noengang har hatt lyst til å overnatte i et Museum, har du mulighet til det nå. I øverste etasje av museumsbygningen har vi fem gjesterom. De har alle fin utsikt mot havnen og havet.

Les mer: Rom på museet